Årsmøtet i TSK vel gjennomført

Trondhjems Skiklub avviklet ordinært årsmøte på Skistua mandag 19.mars, der flere av skiklubbens medlemmer var samlet.

Styreleder Ola Strand var ikke til stede, så nestleder Jan Gunnar Storli åpnet møtet med en gjennomgang av årsberetningen for 2017. Jan Pedersen ble valgt som møtedirigent, og det ble en gjennomgang av klubbens regnskap og budsjett, samt godkjenning av forslag til ny lov fra Norges Idrettsforbund.

Styret i TSK 2018/19:

I hovedstyret til Trondhjems Skiklub stilte ikke styreleder Ola H. Strand på gjenvalg, og han ble takket av for sin innsats. Vi ønsker påtroppende styreleder Jan Gunnar Storli lykke til i vervet. Anne Strøm Nakstad ble valgt som nestleder, og varamedlem Arve Hamar ble valgt som nytt styremedlem. Merete Wist Adde stilte ikke til gjenvalg, og ble takket av med blomst og gode ord. Vi ønsker Thor Arne Falkanger velkommen som nytt styremedlem. Styret fikk godkjennelse av Årsmøtet for å finne et nytt varamedlem.

• Jan Gunnar Storli, Styreleder
  • Anne Strøm Nakstad, Nestleder
  • Erik Aalde, Styremedlem
  • Knut Vestbø, Styremedlem
  • Arve Hamar, Styremedlem
  • Thor Arne Falkanger, Styremedlem
  • Inge Sigstad, Styremedlem (Bymarkveteranene)
  • Steinar Line , Styremedlem (Instruktørene)
  • Julie Øvrelid, Varamedlem
  • Varamedlem

Rådet i TSK 2018/2019

I Rådet for Trondhjems Skiklub gikk Arve Hamar (nytt styremedlem i TSK) og Terje Aunvik ut.

• Kjetil Lehn, Leder
  • Per Eriksen
  • Erling Haug
  • Truls Gjestland
  • Ole Wik
  • Gaute Myhre
  • Liv Iselin Rye
  • Martha Sjøli
  • Steinar Line
  • Inge Sigstad
  • Ola Aalde
  • Helge Olav Aarstein

Valgkomiteen og kontrollkomiteen 2018/19

Styret innstilte Nelly Maske, Frithjof Anderssen og Erling Haug for ett år. I kontrollkomiteen finner vi Tormod Anders Sletten, Lars Henrik Hegrenæs og Randi Hjelm Hansen.

Æresmedlemsskap i Trondhjems Skiklub

Truls og Marthe Gjestland ble utnevnt til nye æresmedlemmer i Trondhjems Skiklub under årsmøtet. De to har gjennom en årrekke vært hoveddrivkraften i Skileiken ved Skistua. Innsatsen gjelder både den daglige driften og utbyggingsoppgavene i anlegget. Skileiken er et av klubbens mest profilerte aktivitetstilbud. Tilbudet skaper god rekruttering og masse skiglede blant 3–12 åringer. Anlegget representerer et populært tiltak for barnefamilier i helgene og for mange skoler gjennom ukedagene.

Driften av anlegget er ganske arbeidskrevende. Marthe og Truls Gjestland sin trofaste tilstedeværelse og arbeidsinnsats har uten tvil bidratt til at området ved Skistua framstår som et attraktivt og verdifullt tilbud til den skiglade delen av byens befolkning. Marthe og Truls Gjestland har også hatt lang og trofast deltakelse i Barneskikursene, løypepatruljen og klubbens sommeraktiviteter. De framstår som ekte Skiklubb-entusiaster, og fortjener etter Hederskomiteens enstemmige vurdering klubbens æresmedlemsskap.

Se intervjuet med de nye Æresmedlemmene her.