Barnas Skiskole, SES -ski etter skoletid

BARNAS SKISKOLE, SES (Ski etter skoletid)

Barnas skiskole SES, Ski etter skoletid, arrangeres for første gang i år med tilbud til 1.-3. trinn ved Åsveien skole. Til neste år utvider vi tilbudet til å gjelde flere skoler. Gjennom et 5-ukers tilbud (5 x 75min) utvikler barna grunnleggende skiferdigheter gjennom skileik.

De som benytter seg av skitilbudet vårt, blir hentet med maxitaxi på skolen og kjørt til Gråkallen Skileik. Skiklubben stiller med voksne som hjelper barna med klær og utstyr og som sørger for trygg og god transport til skiskolen. Skiklubbens instruktører sørger for god stemningen og varierte og morsomme aktiviteter. På hver kursøkt får barna varm saft i gapahukene hvor det er varme fra bålene. Etter kurset blir barna kjørt tilbake til skolen sammen med en voksen fra skiskolen. Vi er opptatt av å gi barna et godt skitilbud rett etter skoletid og dermed frigjøre mer tid til lekser og fritid.

Fokuset på skiskolen er at barna skal ha det gøy og programmet tilpasses barnas ferdigheter og forutsetninger. Barnas skiskole er en unik arena for fantastiske skiopplevelser og for å utvikle barnas motoriske ferdigheter. Stort sett bruker vi ikke staver under kurset, balansen på ski blir mye bedre uten.

Last ned brosjyre Barnas Skiskole, SES