Dagens løype 24.-25.februar – Fjellseter-Storheia

Den siste helga i vinterferien (23-24 feb) er det lagt opp til «Dagens løype» ved Fjellseter. Turen starter her og går utover Kobberdammen og mot Tømmerdal (mellom Geitfjellet og Tikneppen), deretter via Klefstad og opp mot Elgsethytta, herifra mot Storheia og til toppen fra «baksida» hvor man kan nyte utsikten! Deretter går løypa mot Kvistningen, Litlheia og tilbake mot Vintervannet. Denne løypa er bare delvis preparert med maskinelt utstyr. Dette er en tur hvor man får prøvd skiferdighetene sine. Den går i noe utfordrende terreng med bratte bakker, spesielt i området rundt Storheia.

Barnevennlighet og pulk-muligheter: Første del av runden frem til Elgsethytta er egnet for barn og pulk. Vi anbefaler derfor å snu ved Elgsethytta og ta turen rundt Vintervannet og tilbake til Fjellseter for de som har med seg pulk og/eller små barn. Et stopp innom Gråkallen Skileik kan også være populært for barna.

Man kan laste ned hele heftet for Dagens Løype her.