Dagens Løype 24.mars-2.april – Skaunakjølen (Blir merket 26. mars)

Dagens løype gjelder denne påska fra lørdag 24.mars til mandag 2.april. Det er Skaun IL som er løypelegger, og de ønsker velkommen til årets påsketur fra Krogstadsetra. På grunn av en misforståelse blir løypa merket fra og med mandag 26. mars, litt forsinket. Beklager dette!

Anbefalt startpunkt fra Krogstadsetra, over Storvollmyra og deretter mot Tornåsen. Fra Tornåsen er det rundløype, enten mot Svarttjønna eller mot Elgshøgda. Fra Elgshøgda får man en storslagen utsikt mot Sylan i øst, Igelfjellet, store deler av Trollheimen med Snotas kjente profil godt synlig. 700 meter ned fra Elgshøgda går det løype mot Svarttjønna, derfra enten mot Tornåsen eller 4 km ned til Melbysletten (hvor det også er parkering). Her passeres også Meskogsvatnet.

Man kan velge to ulike lengder på turen, 11,9 km eller 14,7 km – og anbefalt startpunkt er Krokstadsetra pga parkeringsplasser og fastere løyper. God tur!

Man kan laste ned hele heftet for Dagens Løype her.