Gråkalldagen 24.september

GRÅKALLDAGEN

Gråkalldagen er et arrangement for hele familien på Skistua søndag 24.september KL. 12-15.

Parkering for Gråkalldagen er på parkeringsplassen ved Lille Gråkallen. Parkering langs Fjellseterveien er ikke tillatt.

AKTIVITETER FOR BARN

Her kan barna få prøve kajakk i Blomstertjønna, spikke, lage fuglekasser, orientering/natursti og få ansiktsmaling.

Alle aktiviteter er gratis for medlemmer. Husk å laste ned medlemsbeviset fra Gnist på forhånd. For ikke-medlemmer tas kr. 50,- pr. barn, dette inkluderer alle aktiviteter.

Både medlemmer og ikke-medlemmer må komme innom vårt arrangementstelt ved Grilstadhaugen før man starter aktivitetene. Her får alle barn et stempel som bevis på at man kan delta på aktivitetene.

Ønsker du å bli medlem i Trondhjems Skiklub? Informasjon og innmelding HER

SØNDAGSTUREN

Årets siste Søndagstur går i Gråkallområdet med start og stopp ved Skistua. Her kan man velge å gå lang og kort runde. Det blir soppkontroll ved Skistua mellom kl. 12-17.

VI ØNSKER VELKOMMEN TIL EN TRIVELIG DAG PÅ SKISTUA!