Informasjon Trondheims Bratteste 2017

Nå er det straks klart for Trondheims Bratteste 2017! Her er viktig informasjon omkring arrangementet.

Påmelding, startnummer og starttider

• Påmeldingen er åpen helt fram til 15 minutter før fellesstart i konkurranseklassen kl. 13.30. Vi ser helst at alle deltagere melder seg på senest kvelden før.
  • Startnummer deles ut fra kl. 11.00 inne i kafeen på Skistua. Det vil være mange som skal hente ut startnummer, så beregn god tid før start så du slipper stress før start.
  • Trimklassen starter i tidsrommet mellom kl. 13.00 og 13.15 ved Nedre Fjellseter. Konkurranseklassen starter i fellesstart kl. 13.30 samme sted. Trimløpere som er i løypa når konkurranseklassen har starter bes ta hensyn.
  • Påmelding kan du gjøre ved å klikke her

Premiering og spurtpris

• Raskeste dame- og herreløper på toppen av Gråkallen i konkurranseklassen vinner premie på verdi kr. 1000-, levert av Peak Performence og Allskog.
  • De 3 beste i hver klasse blir premiert med premier levert av Craft Sportswear, Egon og Trondheim Kino. Ungdomsklassen
  • Det er spurtpris sponset av Hoka One One ved Skistua. Her premieres beste ungdom/junior- og seniorløper i hvert kjønn med et par Hoka One One løpesko. Ungdom/juniorklassen er for løpere mellom 12-19 år. Seniorklasse er for løpere over 20 år.
  • I tillegg har vi mange uttrekkspremier for både løpere i trim- og konkurranseklassen. Uttrekkspremier blir delt ut mot slutten av premieutdelingen. Om man ikke er tilstede kan uttrekkspremier hentes på vårt kontor ved Skistua innen 2 uker etter arrangementet.
  • Premieutdelingen gjøres umiddelbart etter løpet så fort resultatene er klare og løperne har kommet ned fra Gråkallen. Premieutdelingen er utenfor Skistua.

Parkering

• Parkering er i hovedsak på parkeringsplassen ved Lille Gråkallen (200 meter videre fra Skistua) eller på parkeringsplassen ved Øvre Fjellseter. Det er ikke tillatt å parkere langs Fjellseterveien og på lukkede områder markert med sperrebånd. Parkering er gratis.

Kiosk

• Vi setter opp en enkel kiosk utenfor Skistua. Vi mottar kun betaling med Vipps.

Toalett

• Vi har toalettmuligheter kun ved Skistua. Det er ikke satt opp toalett ved start. Merk: Her kan det bli endringer.

Bagasje

• Bagasje bli fraktet fra start ved Nedre Fjellseter og til Skistua. Det er viktig at all bagasje som skal fraktes opp til Skistua legge inn i bagasjebilen. Bagasjebilen kjører fra start og opp til Skistua rett etter starten i konkurranseklassen.

Adressa videooverfører arrangementet

• Adresseavisen kommer og vil filme konkurranseklassen fra en mellomstasjon ca 300 meter etter passering Skistua og ved målgang ved toppen av Gråkallen.

Vi vil til slutt ønske alle velkommen til en energisk og aktiv dag i øvre deler av Bymarka! Dette er en utfordring alle kan klare!