Bli instruktør eller assistent på Barneskikursene!

Barneskikursene øker hvert år med flere glade barn på ski! For å sikre kursmulighet til så mange som mulig er vi avhengige av flere instruktører og assistenter. Hvis du eller noen du kjenner ønsker å være med å spre skiglede og delta i et trivelig miljø er dette noe for deg! Ved å være instruktør eller assistent sikrer du også plass til dine barn og de får være med på kurset – helt gratis! Vi arrangerer instruktør- og assistentkurs i begynnelsen av januar som er gratis hvis du er instruktør/assistent ved Barneskikursene.
Har du spørsmål eller at du ønsker å melde deg som instruktør/assistent sender du e-post til frivillig@skiklubben.no

Hvem kan bli instruktører og assistenter?

Skiglade folk over 16 år kan bli instruktører, mens for assistenter er grensen 14 år. For begge roller kreves det normale skiferdigheter. Instruktøropplæring kjøres tidlig i januar hvert år, over to ettermiddager og en helg, og er gratis for de som bidrar under Barneskikursene. Assistenter ønsker vi deltar på vårt 1-dags assistentkurs.

Hva gjør du som instruktør eller assistent på Barneskikursene?

Hver instruktør får ansvar for et kurs med 10 barn, og vil ha med seg en assistent. Du kan velge å ha 1 eller 2 partier (før og/eller etter lunsj) som du følger både lørdag og søndag gjennom to helger – totalt 4 dager. Instruktøren bestemmer hvilke aktiviteter barna skal gjøre, og sammen med assistenten hjelper dere barna å bygge ferdigheter gjennom lek. Siste dagen er det høytidelig avslutning med underholdning, diplom og pølse.

TSKinstruktørene