Påmelding Barneskikursene 2017

Åpner 1. desember kl.12 for medlemmer av Skiklubben og 8. desember kl. 12.00 for ikke-medlemmer.

Gå til påmelding

Påmelding gjelder alle fire kursdagene (to dager for Turkurs).
Vi gjør oppmerksom på at noen kurs fylles opp fort, det vil bli lagt ut nye plasser fortløpende hvis vi får kapasitet til det.

Gjennomføring

Trondhjems Skiklub gjør sitt ytterste for å gjennomføre alle kursdager, men ved vær – og føreforhold eller andre forhold som ligger utenfor Trondhjems Skiklub’s kontroll, forebeholder Trondhjems Skiklub seg retten til å avlyse/utsette kursdager uten å være økonomisk forpliktet overfor de påmeldte.

Refusjon

Påmeldingen er bindende når den er sendt Trondhjems Skiklub. Eventuell avmelding må skje skriftlig til skikurs@skiklubben.no. Ved dokumentert
sykdom (legeerklæring) kan refusjon av kursavgift vurderes etter søknad. Vi gjør oppmerksom på at det ved refusjon trekkes et administrasjonsgebyr på 25% av den totale kursavgiften.