Priser Barneskikursene 2017

Deltakere som er medlem av Trondhjems Skiklub får kurset til medlempris.

Medlem: kr 550,-  (billettavgift kommer i tillegg)

Medlemskap gir også mange andre fordeler. Les mer om disse fordelene og meld deg inn som medlem her.

Ikke-medlem: kr 830,-  (billettavgift kommer i tillegg)

Gjennomføring

Trondhjems Skiklub gjør sitt ytterste for å gjennomføre alle kursdager, men ved vær – og føreforhold eller andre forhold som ligger utenfor Trondhjems Skiklub’s kontroll, forebeholder Trondhjems Skiklub seg retten til å avlyse/utsette kursdager uten å være økonomisk forpliktet overfor de påmeldte.

Refusjon

Påmeldingen er bindende når den er sendt Trondhjems Skiklub. Eventuell avmelding må skje skriftlig til skikurs@skiklubben.no. Ved dokumentert
sykdom (legeerklæring) kan refusjon av kursavgift vurderes etter søknad. Vi gjør oppmerksom på at det ved refusjon trekkes et administrasjonsgebyr på 25% av den totale kursavgiften.