Instruktørbakken

Vinter 2017

Åpner lørdag 7. januar.

Alpinbakke med heis og rails

Instruktørbakken ligger bak Lille Gråkallen ved Skistua. Heis og preparert alpinbakke som brukes til snøbrett- og slalåmkurs. Fra toppen av bakken er det en fantastisk utsikt over marka, Tømmerdalen og byen. Gråkallparken er en del av Instruktørbakken og åpner vinteren 2016/17.Bakken eies og driftes av Trondhjems Skiklub.

Bakken er stengt for publikum under Barneskikursene i de to siste helgene i januar. Etter at Barneskikursene er avviklet er bakken åpen kvelder og helger så lenge forholdene tillater det. Se oppdaterte åpningstider som legges ut fortløpende.

Instruktørbakken er en fin bakke egnet både for nybegynnere og mer øvede brettkjørere og slalåmkjørere, men det kreves at man har noe erfaring med heis.