Skiinstruktørene

Bli skiinstruktør du også!

Skiinstruktørene er en undergruppe i Trondhjems Skiklub og består av over 100 aktive skiinstruktører.

Den eneste kvalifikasjonen som kreves for å bli med på et skiinstruktørkurs og bli aktiv skiinstruktør er at du har godt humør, syns det er artig å gå på ski selv og har lyst til å lære barn og unge å bli glad i skiaktiviteter.

Vi arrangerer instruktørkurs på ulike nivå og i ulike grener; skileik, nordisk, alpint eller snøbrett. De kompetansegivende kursene arrangeres i samarbeid med Norges Skiforbund og Norges Snowboardforbund, og gir formell kompetanse for undervisning i skianlegg i Norge og i utlandet. Kursene annonseres i Adresseavisen og på disse sidene (se nedenfor for denne sesongens kurs). Hvis du allerede er utdannet skileikleder eller skiinstruktør, eller har tilsvarende kompetanse er du selvsagt velkommen som skiinstruktør i Trondhjems Skiklub. Ta da gjerne kontakt med oss på skiinstruktorene@skiklubben.no.

De kursene vi har planlagt for sesongen 2016/17 er beskrevet her.