Kontaktdetaljer

Besøksadresse: Skistua
Åpningstider: Alle dager 0800-1600
Postadresse: Trondhjems Skiklub, Pb 1185 Nyborg, 7420 Trondheim
Telefon: 72 56 03 31
E-post: post@skiklubben.no

Ta gjerne kontakt

Velkommen til Multisportsuka 2018

 Uke 26, 27 og 32

Oppmøte første dag 

Mandag  kl. 08.00 samles alle utenfor Skistua for informasjon om uka. Det er fint hvis en foresatt blir med den første halve timen. Det blir en gjennomgang av uka, samt at det blir muligheter for å få svar på eventuelle spørsmål. Alle møter ved den store plassen foran Skistua.  

Måltider og tidspunkt: 

Vi starter dagen med frokost kl. 08.00 (unntatt mandag). Viktig at dere setter dere inn i oppmøte- og hentetidspunkt mandag – onsdag. Frokost serveres på basestedene: Skistua og Ferista. Det serveres lunsj fra kl. 11.30 og frukt- og grøntmåltid fra kl 15.00 på alle basestedene.  

Utsjekk kl. 15.45-16.00. Sjekk hvor ditt barn skal leveres og hentes i eget skriv.  

Torsdag (uke 26 og 27) serverer vi middag for de som skal overnatte i lavvo. Dersom egen mat foretrekkes så send denne med barna. Ta med en stor matpakke til kveldsmat torsdag. En tursjokolade og kjeks er greit å ta med på lavvoovernattinga, men vi unngår andre søtsaker og brus.   

Fredag avslutter vi kl. 13.00. 

Utstyr 

Barna stiller med egen sykkel, hjelm, drikkeflaske, liten tursekk og sykkellås gjennom hele uka. Multisport t-skjorta skal brukes hver dag. Se til at sykkelen er i god stand. Sykkel transporteres til og fra samme dag. Ingen parkering av sykkel på baseområdene. 

Klær og oppbevaring:  

Alle aktivitetene foregår ute og det er derfor viktig at alle har et ekstra skift med sko/støvler, bukse, genser og jakke liggende i garderoben på Skistua eller som er med i en sekk til baseområdet på BSK-hytta.  På Skistua får alle barna utdelt hver sin kurv som de oppbevarer klærne sine i og egne knagger til å henge tøyet sitt på. Hva man trenger til lavvoovernattingen er oppsummert i et skriv som kommer.  

Verdisaker 

Vi oppfordrer alle til å legge igjen verdisaker hjemme. Det er muligheter for å låne mobiltelefon hos gruppeledere og baseleder.  

Vi anbefaler alle å følge med på www.skiklubben.no. Her finner dere allerede nyttig informasjon og siden oppdateres fortløpende. Bilder fra aktivitetene legges ut på hjemmesiden ved dagens slutt.  

Fravær 

Dersom barnet av en eller annen årsak er fraværende, så ta kontakt med Skiklubben.

Deltakeravgift

Medlem av Trondhjems Skiklub kr. 2300,-

Medlem av Trondhjems Skiklub søskenmoderasjon kr. 2100,-

Ikke-medlem av Trondhjems Skiklub kr. 2550,-

Ikke-medlem av Trondhjems Skiklub kr. 2400,-