Vilkår for arrangementet

All påmelding foregår via skiklubben.no. Påmeldingen er bindende.

Avmendlig

Eventuell avmelding må skje skriftlig til post@skiklubben.no. Deltakeravgiften refunderes, men Skiklubben beholder 25% av deltakeravgiften. Ved dokumentert sykdom (legeerklæring) kan deltakeravgiften refunderes. Skikubben beholder 10% i administrasjonsgebyr.

Ingen refundering av deltakeravgift ved manglende oppmøte eller ved at deltakere slutter underveis.

Endring av arrangementet

Om arrangementet må endres enten ved at enkelte aktiviteter går ut eller at det blir omgjøring av programmet på grunn av værforhold eller andre uforutsette forhold (Force Majeure), refunderes ikke deler av påmeldingsavgiften.

Grupper

Gruppene deles inn etter alder. Dersom en aldersgruppe ikke fylles opp, kan enkelte grupper bli aldersblandet med minst mulig aldersforskjell.

Dersom en av ukene ikke oppfyller det antall påmeldte vi må ha for å arrangere Multisportsuka, forbeholder vi oss retten til å avlyse arrangementet en uke før arrangementet starter med full refusjon av deltakeravgift.

Bilder

Bilder fra arrangement: Påmelding til våre arrangement innebærer samtykke til at eventuell  bilder kan bli lagt ut på våre hjemmesider, facebook og brukt i markedsføring som plakater, trykksaker, annonser etc. Reservasjon mot dette må gjøres ved påmelding

Forsikring

Utover Skiklubbens arrangementsforsikring oppfordres alle deltakere til å ha privat forsikring