Trondheims Bratteste –utfordringen alle kan klare!

Motbakkebølgen har slått inn over landet og virkelig tatt mange i alle aldre med storm. Motbakkeløp er en fantastisk sosial arena, der både unge og eldre, mosjonister og toppidrettsutøvere møtes på toppen. Noen har som mål å bare komme til toppen, mens andre har som mål å komme seg raskest mulig opp. Man får en flott naturopplevelse, uansett nivå.

Bratteste-konseptet til Trondheim!

Oslos Bratteste har hatt en eventyrlig utvikling siden de startet løpet for fem år siden. Nå har  Trondhjems Skiklub bragt konseptet til Trondheim og Bymarka! Slagordet: ”Utfordringen alle kan klare”, taler for seg. Vi ønsker å skape motbakkeløpet der alle har forutsetning for å delta! Løpet er i overkant av 2 km og har en stigning på ca 250 m. Passe langt og passe hardt! Akkurat så hardt at man kan ”skryte” litt av egen prestasjon!

Et sosialt event

Vi er opptatt av at Trondheims Bratteste skal være et sosialt event der hele familien kan stille på startstreken og jammen kan det være yngstemann i familien som når toppen først? For kolleger, slekt og venner er dette det perfekte løpet å delta i sammen fordi det passer for absolutt alle! Gå, løpe eller sprinte? Den sosiale rammen rundt arrangementet er viktig og det skal vi å skape! Samtidig er dette løpet for de raskeste til beins. Hvilken idrettsutøver har mest futt i beina? Vi utfordrer langrennsløpere, syklister, orienteringsløpere, randoneere, friidrettsutøvere og triatlonhardinger til kamp!

Trening mot målet

Ikke nøl med å komme i gang med trening! Bruk Trondheims Bratteste som inspirasjon og målsetning for å komme deg opp av godstolen og ut i marka. Bli gjerne med i en av treningsgruppene våre på veien mot målet: Trondheims Bratteste.

Lø. 15.sept. 2018 kl. 13.00, Skistua

Skistua er arena  for Trondheims Bratteste. Vi går ned Akebakken til start ved Nedre Fjellseter parkering. Målet er Gråkallen hvor vi passerer Studenterhytta og Skistua underveis før vi tar fatt på siste kneika opp hovertraseen til toppen, Gråkallen Panorama!

Bli med og skap folkefest i Bymarka.

Oslos Bratteste 2013

Oslos Bratteste