NYBEGYNNERKURS, SKI COURSE FOR BEGINNERS

Hvem passer kurset for:

Dette kurset er for deg som føler deg litt usikker på ski og som ønsker helt grunnleggende innføring i klassisk skiteknikk. Du ønsker å bruke ferdighetene dine til å gå turer i marka og føle deg trygg på skiene i alle typer terreng.

Sted for kurset:

Sted: Granåsen, Tidspunkt: Mandager 30.01-.27.02 kl. 19.30-20.30

Kursavgift:

Kursavgift: Kr. 1500,- for medlemmer og kr. 1800,- for ikke-medlemmer

Utstyr:

Still med eget skiutstyr. Skiutleie på Skistua om man ønsker å leie. Det er en fordel om skiene er smurt før økta starter. Instruktører kan være behjelpelig med smøring av ski før økta starter.

Kollektivtransport:

Informasjon om bussruter finnes her. Stoppested er: Granåsen VM-anlegget (Trondheim)

PÅMELDING
Information in English

Cross country classic skiing course for beginners

This course is for those who feel slightly insecure when it comes to skiing and who’s in need of a very basic introduction to classic skiing technique.
Through this series of lessons you will emerge a more confident and capable skier.

Place:

Granåsen

Time:

Mondays from January 30 to February 27 at 7.30pm – 8.30pm

Course fee:

Course fee: Kr. 1500 – for members, 1800, – for non-members

Equipment:

Private ski equipment. Ski rental at Skistua if you want to rent. It is an advantage if the skis are waxed before the session starts. Instructors can assist with ski waxing before the session starts.

Public transport:

Information about bus routes can be found here. Stopover is: Granåsen VM facility (Trondheim)

REGISTRATION