UTE Bedriftstrening

Bygg vinnerlaget med skreddersydd skitrening for bedrifter! Prester bedre og bygg en god teamkultur.Trondhjems Skiklub tilbyr eksklusive treningspakker for bedrifter gjennom hele vinteren. Lær skiteknikk, kom i bedre form og styrk samholdet og felleskapet i bedriften!

Felles aktiviteter for de ansatte i en bedrift skaper fellesskap, overskudd og glede! Ansatte som er aktive og i god fysisk form har mindre sykefravr og bidrar positivt til bedriftens produktivitet.

Med fokus på fysisk aktivitet, teambuilding og helsegevinster setter vi sammen en egen treningspakke for din bedrift.Vi møtes en gang i uka for felles trening i Bymarka. Øktene vil variere fra gang til gang slik at man sikrer en effektiv og variert treningsperiode. Deltakerne trenger ikke å være spesielt trente., Tilbudet passer for alle uansett nivå, Det vil være 2 instruktrer pr. gruppe og minimum antall deltakere er 20. For mindre bedrifter med færre deltakere gir vi pris på foresprsel.

Vi har dyktige trenere med lang erfaring innen skikurs, trening og friluftsliv.

Gjør avslutningen til noe ekstra!

Treningssamlingene kan avsluttes med en familiekveld i Gråkallen Skileik for ansatte med familier, eller en temakveld på Skistua med servering.

Praktisk informasjon:

• Varighet: 10×60 min.