Nye æresmedlemmer i Trondhjems Skiklub

Under Årsmøtet 2018 ble det utnevnt to nye æresmedlemmer i Trondhjems Skiklub, Truls og Marthe Gjestland.

De to har gjennom en årrekke vært hoveddrivkraften i Skileiken ved Skistua. Innsatsen gjelder både den daglige driften og utbyggingsoppgavene i anlegget. Skileiken er et av klubbens mest profilerte aktivitetstilbud. Tilbudet skaper god rekruttering og masse skiglede blant 3–12 åringer. Anlegget representerer et populært tiltak for barnefamilier i helgene og for mange skoler gjennom ukedagene.

Driften av anlegget er ganske arbeidskrevende. Marthe og Truls Gjestland sin trofaste tilstedeværelse og arbeidsinnsats har uten tvil bidratt til at området ved Skistua framstår som et attraktivt og verdifullt tilbud til den skiglade delen av byens befolkning. Marthe og Truls Gjestland har også hatt lang og trofast deltakelse i Barneskikursene, løypepatruljen og klubbens sommeraktiviteter. De framstår som ekte Skiklubb-entusiaster, og fortjener etter komiteens enstemmige vurdering klubbens æresmedlemsskap.

Se intervjuet med de nye Æresmedlemmene her: