Påmelding til vinterens skikurs og treningsgrupper

SKIKURS OG TRENINGSGRUPPER 2017

Sjekk ut vårt kurs -og treningstilbud for vinteren 2017.

UTE Trening

UTE Kurs

UTE Basic 1:

Intervalltrening med teknikkveiledning,klassisk

Treningsgruppe for deg som ønsker å kombinere ei hardøkt på ski samtidig som du får veiledning på teknikk.Få en positiv formutvikling og en mer rasjonell skiteknikk og bli med oss gjennom vinteren.

NYBEGYNNERKURS, SKI COURSE FOR BEGINNERS

Dette kurset er for deg som føler deg litt usikker på ski og som ønsker helt grunnleggende innføring i klassisk skiteknikk. Du ønsker å bruke ferdighetene dine til å gå turer i marka og føle deg trygg på skiene i alle typer terreng.

UTE Basic 2:

Trening og teknikkveiledning,klassisk

Dette tilbudet er for deg som har gått litt på ski, men som ønsker å få mer rytme og flyt i skiginga. Vi tar oss rolig inn i terrenget før vi finner et egnet sted hvor vi jobber med teknikk. I dette opplegget ligger det både en treningsdel og en teknikkdel. Ingen krav til veldig gode ferdigheter for bli med her. Etter endt treningsperiode skal du kunne gå mer rasjonelt på ski og få en positiv formutvikling.

SKIKURS FOR MOSJONISTER, SKØYTING

Dette tilbudet er for deg som har skøytet litt på ski fra før, men som ønsker å få mer effektivitet og flyt i skøytinga. Kurset gir deg en innføring i de 4 teknikkene innenfor skøyting: enkeldans, dobbeldans, padling og utfor. Etter endt treningsperiode skal du kunne gå mer rasjonelt på ski og få mer igjen for hvert fraspark.

UTE Pluss:

UTE Pluss er vårt mest omfattende treningstilbud og inkluderer både trening utendrs og tilpasset styrketrening på Impulse Granåsen, samt fri startkontingent i Markatrimmen! I tillegg får du fri adgang til alle Impulse sine treningssentre i et helt år.

HELGEKURS, KLASSISK og SKØYTING

Dette er et intensivkurs som går over 3x 90 min, lørdag og søndag. Kurset passer for deg som går litt på ski og som ønsker å få mer rytme og flyt i skigåinga. Det er lagt opp med litt teori, praktisk, videoopptak og gjennomgang med teknikkanalyse. Tett oppfølging av instruktør som gir individuelle tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver.

For mer informasjon og påmelding:

TRENINGSGRUPPER

SKIKURS