Program for vinterens skikurs og treningsgrupper

TRENINGSGRUPPER 2018

Ute Trening

UTE Basic 1:

Intervalltrening med teknikkveiledning,klassisk

Treningsgruppe for deg som ønsker å kombinere ei hardøkt på ski samtidig som du får veiledning på teknikk. Få en positiv formutvikling og en mer rasjonell skiteknikk

UTE Basic 2:

Trening og teknikkveiledning,klassisk

Dette tilbudet er for deg som har gått litt på ski, men som ønsker å få mer rytme og flyt i skiginga. Vi tar oss rolig inn i terrenget før vi finner et egnet sted hvor vi jobber med teknikk. I dette opplegget ligger det både en treningsdel og en teknikkdel. Ingen krav til veldig gode ferdigheter for bli med her. Etter endt treningsperiode skal du kunne gå mer rasjonelt på ski og få en positiv formutvikling.

UTE Pluss:

Intervall, teknikktrening og styrketrening

UTE Pluss er vårt mest omfattende treningstilbud og inkluderer både trening utendrs og tilpasset styrketrening på Impulse Granåsen. Fri adgang til alle Impulse sine treningssentre.

SKIKURS 2018

For alle som vil utvikle en bedre skiteknikk. Bedre skiteknikk gir bedre skiopplevelse. Nedenfor finner du beskrivelse av de ulike skikursene vi tilbyr for vinteren 2018

NYBEGYNNERKURS, SKI COURSE FOR BEGINNERS

Dette kurset er for deg som føler deg litt usikker på ski og som ønsker helt grunnleggende innføring i klassisk skiteknikk. Du ønsker å bruke ferdighetene dine til å gå turer i marka og føle deg trygg på skiene i alle typer terreng.

Sted: Granåsen, Tidspunkt: Mandager 29.01-.26.02 kl. 19.30-20.30

Information in English

Cross country classic skiing course for beginners.

This course is for those who feel slightly insecure when it comes to skiing and who’s in need of a very basic introduction to classic skiing technique.

Through this series of lessons you will emerge a more confident and capable skier.

Place: Granåsen

Time: Mondays from January 29 to February 26 at 7.30pm – 8.30pm

SKIKURS FOR MOSJONISTER, SKØYTING

Dette tilbudet er for deg som har skøytet litt på ski fra før, men som ønsker å få mer effektivitet og flyt i skøytinga. Kurset gir deg en innføring i de 4 teknikkene innenfor skøyting: enkeldans, dobbeldans, padling og utfor. Etter endt treningsperiode skal du kunne gå mer rasjonelt på ski og få mer igjen for hvert fraspark.

Sted for arrangementet er Granåsen, torsdager 18.01-15.02 kl. 19.30-20.30

HELGEKURS, KLASSISK

Dette er et intensivkurs som går over 3x 90 min, lørdag og søndag. Kurset passer for deg som går litt på ski og som ønsker å få mer rytme og flyt i skigåinga. Det er lagt opp med litt teori, praktisk, videoopptak og gjennomgang med teknikkanalyse. Tett oppfølging av instruktør som gir individuelle tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver.

Sted: Skistua, Tidspunkt: 13.-14.01, 20.-21.01, 27.-28.01

Påmelding 13.-14.01