Skileik/skicross-lederkurs

Trondhjems Skiklub inviterer i samarbeid med Norges Skiforbund og Sør-Trøndelag skikrets til et nytt skileiklederkurs på Skistua og Gråkallen. Skileiklederkurset er en del av nivået «aktiv start» i Skiforbundet Utviklingsmodell (SUM) og har som mål å utdanne ledere som kan fremme variert og god skiaktivitet gjennom tilrettelegging for situasjonsstyrt læring.

Tid: 29.-30.mars, kl. 18-22 Sted: Skistua og Gråkallen Pris: Gratis

Program Kurset går over åtte timer fordelt på to kvelder. Det kreves 100% oppmøte for å få godkjent kurs. Kveld 1:(4 timer)

• Å lese terrenget
  • Å planlegge et anlegg
  • Å bygge og bruke terrengformasjoner for å utvikle basisferdigheter for barn og unge Kveld 2: (4 timer)
  • Å skape aktivitet i anlegget
  • Å veiede og tilrettelegge
  • Å fremme god skiteknikk

Første kveld er kun for kursdeltakerne, mens det på kveld to vil være barn i anlegget som kursdeltakerne har ansvar for å veilede. Kurset har plass til 15 deltakere hvor «første-mann-til-mølla» gjelder.

PÅMELDING