Skøyting

Dette kurset er for de barna som vil lære mer om friteknikk på langrennsski. I tillegg til mye lek øves det på grunnleggende skøyteteknikk. Det kreves ikke spesialutstyr for ski skøyting på kurset, men for å få til skøyteteknikken kan ikke smørefrie ski eller ski med smurning brukes og staver som er lavere en skulderhøyde. Passer barn fra 9 år som allerede mestrer de grunnlegende ski ferdighetene.

Oppmøte Skiskøyting: Myra rett nedenfor Skistua klokken 10.30-12.00 (formiddag) 13.30-15.00 (ettermiddag)

På Skiskøytekursene kreves det ikke spesialutstyr, men for å få til skøyteteknikken kan ikke smørefrie ski eller ski med smurning brukes.

Påmelding kommer

Pris:

Deltakere som er medlem av Trondhjems Skiklub får kurset til medlempris.

Medlem: kr 570,-   (billettavgift kommer i tillegg)

Medlemskap gir også mange andre fordeler. Les mer om disse fordelene og meld deg inn som medlem her.

Ikke-medlem: kr 855,-   (billettavgift kommer i tillegg)

Tilbake til kursoversikt