Om Til Topps

Ola_Vassfjellet2_2012 FBSiriKvande(2)

Bli med på Til Topps!

I perioden 15. mai – 16. oktober har du muligheten til å bli bedre kjent i byens markaområder. For 15. år på rad arrangerer Trondhjems Skiklub og Trondhjems Turistforening Til Topps. Vi har valgt ut 7 turmål, som vi har markert med en plakat med et kodeord. Kodeordene samler du opp og sender inn ved sesongslutt. Da kan du kjøpe pins og Kjentmannsmerke.

Premiering: Ved sesongslutt er det trekning blant alle som har sendt inn kupongene pr. post eller sendt oss kodeordene på epost.

Årets topper er:

Gråkallen
Liaåsen
Bosbergheia
Våttakammen
Vassfjellet
Solemsvåttan
Kjerringberget

Brosjyren kan lastes ned her

Åpningshelg/avslutningshelg:

Vi vil markere åpningen og avslutningen ved å være til stede på noen av toppene søndag 15.mai og søndag 16. oktober. Se våre hjemmesider og annonse i Adresseavisen for informasjon om sted og tidspunkt

Vi ønsker en fin sommer med spreke Til Topps turer!

Nyhet: Nå kan alle deltagere få kjøpe egen ”Til Topps t-skjorte” hos Skiklubben og Turistforeningen. Pris 120,- Voksne- og barnestørrelser.