TOBB og skiklubben inngår samarbeid

TOBB og Trondhjems Skiklub inngår samarbeid

Boligbyggelaget TOBB og Trondhjems Skiklub har inngått en samarbeidsavtale for 2018, der partene vil samarbeide om utviklingen av TOBBs fordelsprogram for medlemmer. Formålet med samarbeidet er å utvikle gode medlemstilbud for TOBB sine medlemmer og gi Trondhjems Skiklub muligheter til økt aktivitet gjennom kommunikasjon mot medlemmene.

Daglig leder i Trondhjems Skiklub, Gry Haug Binde, er veldig fornøyd med å bli samarbeidspartner med TOBB:

– Gjennom et samarbeid med TOBB når vi mange i skiklubbens målgruppe. Vi får markedsføre vårt budskap om et aktivt friluftsliv, samt skiklubbens tilbud til store og små.

Medlemmer i TOBB får gjennom denne samarbeidsavtalen visse medlemsfordeler og rabatter i aktivitetstilbudene til Trondhjems Skiklub. Gevinsten er enda større dersom medlemmene i tillegg er eller blir medlem i skiklubben.

Avdelingsleder for Medlem i TOBB, Solvor Sundet, er veldig fornøyd med å få Trondhjems Skiklub med i TOBBs fordelskonsept:

– Skiklubben er en spennende organisasjon i Trondheim, med gode aktiviteter for store og små. Selv trodde jeg først at de kun arrangerte skiaktiviteter, men etter å ha blitt kjent med organisasjonen så vet jeg at de driver med forskjellige aktiviteter hele året rundt, forteller Sundet, som ser fram til et langsiktig og godt samarbeid.

TOBB-medlemmer har medlemsfordeler på følgende aktiviteter hos Trondhjems Skiklub:

• Skikurs for voksne
  • Treningsgrupper voksne
  • Trondheims Bratteste
  • Gråkallen Skileik
  • Multisportsuka

Er man i tillegg medlem i Trondhjems Skiklub, blir gevinsten større.

Les mer om medlemstilbudet og bestillingslinker her.

Vi i Trondhjems Skiklub ønsker medlemmer av TOBB velkommen til våre aktiviteter i Bymarka!