Informasjon og påmelding til Skiklubbens treningsgrupper

Vårens treninger er i full gang. I sommerferien tar vi en pause før vi starter opp igjen i august. ¨Vi kan tilby trening på flere ulike nivå.

Trondhjems Skiklubs treningstilbud har vi kalt UTE-Trening. Vi tilbyr tre ulike treningsgrupper.

UTE-Basic 1

-intervallgruppe

UTE Basic 2

-løpe/gå-gruppe

UTE-Pluss

-intervall og styrketrening
Hvilken treningsgruppe passer for deg?

UTE-Basic 1:
Dette tilbudet passer for deg som bruker løping som treningsform. Det legges opp til ulike former for intervalltrening. Vi har dyktige instruktører som kan gi deg god treningsveiledning og grunnleggende innføring i løpeteknikk. Grip fatt i den kompetansen som finns og lær mer om hvordan du skal utvikle både løpeteknikk og hvordan styre treningen for at den skal bli mest mulig effektiv for deg.

UTE-Basic 2:

Dette tilbudet er for deg som løper når terrenget er lett, men som tar det roligere i tyngre terreng.
Det legges opp til økter med intervall, styrke og tips og råd om løpsteknikk. Målet er å bedre den fysiske formen og trene i et inspirerende fellesskap.

UTE-Pluss

UTE Pluss er vårt mest omfattende treningstilbud og inkluderer både trening utendrs og tilpasset styrketrening på Impulse Granåsen. Deltakere følger UTE-Basic 1, men har et utvidet tilbud i form av organisert styrketrening på Impulse Granåsen.

Vi ønsker velkommen til nye og tidligere deltakere av treningsgruppene!

UTE-Basic 1