Trondheims Bratteste gjennomført for 4. gang

Da var Trondheims Bratteste over for i år. Vi vil takke 200 deltagere i både trim- og konkurranseklassen for fantastisk innsats i stigningene fra Nedre Fjellseter og opp til toppen av Gråkallen. Det samlet i underkant av 20 frivillige som bidro til at dette ble et godt arrangement for trimmere, mosjonister, toppidrettsutøvere og familier. Samtidig vil vi takke alle samarbeidspartnere som bidro med utstyr, premier og tjenester.

Vi vil gratulere alle deltagere med innsatsen, og særlig Julie Myhre fra Byåsen IL og Håkon Jarvis Westergård fra Varegg Fleridrett med bestetid og seier i hver sin klasse.

For de som ikke fikk til å være med på premieutdelingen kan premier og uttrekkspremier hentes på Skistua innen de to neste ukene.

Trondhjems Skiklub takker for denne gang og vi håper alle kommer tilbake neste år!

Resultater, klikk HER

Se bilder fra Trondheims Bratteste 2017 under: