Dagens Løype 4.-5.mars Saupstad – Bjørktjønna

4. mars – 5. mars

skjermbilde-2016-12-29-kl-11-38-28

RUTEBESKRIVELSE:

Denne helga skal vi ta utgangspunkt i Saupstad Skiarena. Det er parkering med innkjøring fra Kongsvegen. Etter start ved Saupstad Skiarena går løypa i lysløypetraséen før den går over Nordmyra. Deretter følger den opp Svartdalen og krysser veien ved Smistad.

På Lokmyran tar dagens løype en snarvei mellom hovedløypa fra Saupstad til hovedløypa fra Granåsen til Skogly.

Etter Litlsetermyrene deler løypa seg og kort løype tar til høyre opp til Rønningen. Lang løype fortsetter mot Skogly, derfra opp til Vellikvatnet og Svartvatnet, før den går videre og møter løypa fra Marka til Rønningen. Fra Rønningen går så både kort og lang løype i kjente omgivelser tilbake til Smistad, og følger samme trasé videre ned Svartdalen til Saupstad Skiarena.

Lang løype: 12 km

Kort løype: Ca 17 km