Dagens Løype: Granåsen – Sæteråsen

7. januar – 8. januar

skjermbilde-2016-12-21-kl-14-51-38

RUTEBESKRIVELSE:

Dagens løype går denne gang i de sørlige trakter. Den har start fra Granåsen, ved den store parkeringsplassen. Følg løype mot Rønningen til Sølvskakkeltjønna videre sørover forbi Kotatjønna og over Storsetermyra. Her er det lett og trivelig terreng. Ved Buskleinbekken tar kort løype av til høyre og sikter seg etter hvert inn på Rønningen gård, hvor det er anledning til å kjøpe mat og drikke.

Lang løype går sørover Skarsleitet. Så drar vi nordover langs Lauglovatnet, forbi Vellikvatnet, opp til Stabbursmyra og ned igjen til Bjørktjønna og inn på løypa fra Marka opp til Rønningen. Kort og lang løype kommer nå sammen, og begge fortsetter nedover til Sølvskakkeltjønna, gjennom Strupen og tilbake til startstedet.

O-laget Trollelg har ansvaret for løypa og ønsker alle en god skitur!

Lang løype: 15 km

Kort løype: 10 km