Dagens Løype 11.-12.februar Langmyra – Homyra

11. februar – 12. februar

skjermbilde-2016-12-22-kl-15-33-10

RUTEBESKRIVELSE:

Vassfjellmarka er et familievennlig skiterreng med parkeringsplassen på Langmyra som utgangspunkt. En kan også starte fra Vassfjellet Skisenter, men derfra er det en kraftig stigning på 2 km opp til rundløypa på 11 og 15 km. Fra parkeringsplassen på Langmyra er det også en 4 km lang flat rundløype på ca. 4 km som passer spesielt for små barn/pulk og andre som foretrekker flate løyper.

Til parkeringsplassen på Langmyra er det adkomst fra fylkesveien Ler – Klæbu – Sandmoen.

Løypa går i lett terreng fra parkeringsplassen på Langmyra mot foten av Vassfjellet, forbi Flåvollen, svinger opp til toppen av Vuluåsen og videre over myrene ved Ulvtjønna. Herfra går 11 km løypa langs Holmyråsen og tilbake mot parkeringsplassen, mens langløypa på 15 km krysser veien til Flåvollen, derfra stigning opp til Reitvollen. Videre ned til søndre del av Langmyra opp til Homyra, langs Brattlikammen og ned til utgangspunktet.

Løypelegger Flå IL ønsker god tur.

Lang løype: 15 km

Kort løype: 11 km