Uke 33, Ranheim/Lade

Informasjon uke 33, Ranheim/Lade

Informasjon  3-dagers Multisportsuke (mandag-onsdag)
Sted:  Ranheim, Lade, Tjønnstuggu
Åpningstider: 08.00 – 16.00
Frokost 08.00-08.30 Egen matpakke
Morgenøkt 09.00 – 11.30
Lunsj 11.30-12.30 Egen lunsjpakke
Ettermiddagsøkt 12.30-15.00
Avslutning 15.00-16.00, frileik/matpakke
Aktiviteter

Mandag: Tjønnstuggu: med aktivitetene terrengsykling, orientering og topptur/natursti

Tirsdag: Ranheimshallen med aktivitetene friidrett, skiskyting og rulleski

Onsdag: Lade (Korsvika) med aktivitetene rappell, kajakk og Multisports-lekene

Instruktører Kvalifiserte instruktører
Gruppeledere Hver gruppe har sin gruppeleder og som følger gruppa si hele dagen. Førstehjelpskurs.
Gruppeinndeling Etter alder, 8-12 år, 10-12 barn i hver gruppe
Utstyr Arrangør stiller med nødvendig utstyr til aktivitetene. Deltaker må stille med følgende utstyr selv:
Sykkel i god stand
Sykkellås
Hjelm
Annet beskyttelsesutstyr hvis ønskelig
Bilder Det blir tatt bilder under arrangementet. Bildene kan publiseres på hjemmesiden, facebook og enkelte kan brukes i markedsføring.
Det er mulig å reservere seg mot dette ved å melde ifra ved påmelding.
Påmelding Medlemsfordeler på deltakeravgift for medlemmer av Trondhjems Skiklub.
Nyinnmeldinger i Skiklubben gir mulighet til å benytte seg av medlemsrabatten.  Informasjon om medlemskap finner du på vår hjemmeside.
Priser uke 33
Medlemmer av skiklubben:
kr. 1500,-
Ikke medlemmer:
kr. 1800,-
Forsikring Skiklubben har arrangementsforsikring, men vi anbefaler alle deltakerne om å ha egen forsikring.
Tap av utstyr Skiklubben holdes ikke ansvarlig for tap av verdisaker.
Vikår All påmelding foregår via vår hjemmeside, skiklubben.no, påmeldingen er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig til: post@skiklubben.no.
Deltakeravgiften refunderes, men Skiklubben beholder 25% av deltakeravgiften. Ved dokumentert sykdom (legeerklæreing) kan deltakeravgiften
refunderes. Skiklubben beholder 10% i administrasjonsgebyr. Ingen refundering av deltakeravgiften ved manglende oppmøte eller ved at deltakere
slutter underveis.
Om arrangementet må endres, enten ved at enkelte aktiviteter går ut eller at det blir omgjøring av programmet på grunn av værforhold eller
andre uforutsette forhold (Force Majeure), refunderes ikke deler av påmeldingsavgiften.Gruppene deles inn etter alder.
Dersom en aldersgruppe ikke fylles opp, kan enkelte grupper bli aldersblandet med minst mulig aldersforskjell.
Dersom en av ukene ikke oppfyller det antall påmeldte vi må ha for å arrangere Multisportsuka, forbeholder vi oss retten til å avlyse
arrangementet en uke før arrangementet starter med full refusjon av deltakeravgiften.
Bilder fra arrangementet: Påmelding til våre arrangementer innebærer samtykke til at eventuelle bilder kan bli lagt ut på våre hjemmesider,
facebook og i bruk i markedsføring som plakater, annonser etc. Reservasjon mot dette må gjøres ved påmelding.