UTE-trening hver tirsdag. Bli med!

Tren med Skiklubben!

Våren er her og vi er klare for joggesko på bare stier i marka. Første trening er tirsdag 8.mai kl.19.00 ved Ferista.
Martine og Tine tar dere med på varierte, effektive og gode økter gjennom våren. Treningen er tilpasset flere nivåer.

UTE-Basic 1:

Dette tilbudet passer for deg som bruker løping som treningsform. Det legges opp til ulike former for intervalltrening. Vi har dyktige instruktører som kan gi deg god treningsveiledning og grunnleggende innføring i løpeteknikk. Grip fatt i den kompetansen som finnes og lær mer om hvordan du skal utvikle både løpeteknikk og hvordan styre treningen for at den skal bli mest mulig effektiv for deg.

Du kan velge om du ønsker kun vårtrening eller vår-/høsttrening. Dersom du ønsker å trene med oss hele året: vår, høst og vinter, så kan vi tilby UTE-Kortet.

UTE-Basic 2 :

Dette tilbudet passer for deg som løper og går i marka og som liker å mosjonere ute. Hver tirsdag legges det opp til en kvalitetsøkt med intervalltrening, løpeteknikk, styrke eller spenst. Økta starter med rolig oppvarming og lengden og intensiteten på intervallene er tilpasset nivået i gruppa. Basic 2 krever ingen spesielle kunnskaper eller at du er i god form fra før, både erfarne mosjonister og nybegynnere får en fullverdig treningsøkt. Bli med oss ut i marka i vår, ekte trening er best utendørs!

Les mer om vårt treningstilbud og møt oss på Ferista i morgen, tirsdag 8.mai

Vi ønsker velkommen til første trening!