Vinner av Skiklubbens medlemskonkurranse 2016 er trukket

Vinner av medlemskonkurransen

Fram til 31.12.16 gikk innmeldings-konkurransen vår om å vinne et gavekort på kr. 5000 på Sportsbua AS. Dette ble trukket blant de som meldte seg inn i kampanjeperioden.

Den lykkelige vinneren er Ander Skaare.

Anders meldte seg inn i Trondhjems Skiklub under et vervearrangement i forbindelse med julelunch i Sparebanken SMN i desember.

Anders og Inghild er i midten av 30årene, har 3 barn, Othelie på 6år, Severin som straks blir 3år og Lykke Elvira på 6mnd. Alle er nå medlemmer i Skiklubben.

Under overrekkelsen av premien på Sportsbua kunne Anders fortelle følgende om familien Skaare. Vi er en aktiv familie som liker å være ute på fritiden. Som hos de fleste småbarnsfamilier så er det ofte litt kaos når vi skal komme oss ut på tur.  Når vi først kommer oss ut døra blir det ofte turer i Rotvollfjæra, Estenstadmarka eller Bymarka. Vi legger opp til turer på barnas premisser, slik at de kjenner mestring og glede. Da får vi forhåpentligvis mange fine turer sammen i årene som kommer. Så prøver vi å klemme inn en treningsøkt for de voksne i ny og ne, for det må vi for å holde følge med barna.

Vi ønsker hele familien Skaare velkommen i Skiklubben. Vi håper de blir flittige brukere av våre tilbud. Gråkallen Skileik ser ut til å være et fint sted å starte!