Gråkallparken / Instruktørbakken

«HOLD BRILLAN! Gråkallparken åpner igjen og vi bygger ny mai-park. Det er maksimum 50stk i bakken og påmelding skjer på forhånd. Man kan melde seg på halv dag (12.00-15.00 eller 15.00-18.00) eller hel dag (12.00-18.00), førstemann til mølla. Mer info om retningslinjer i forbindelse med COVID19 finner du under og på Gråkallparken sin facebook-side. Vi sjåast i bakken»

MERKNADER:

Utlån av sko utgår, vi stiller ut brett med bindinger

Det blir ikke mulighet til å få hjelp med å komme på heisen

Utedoen er stengt

Maks 5 personer i gapahuken

Minimum 1 meters avstand til enhver tid, det blir satt ut kjegler i heiskøen

Saltoforbud. Neida, men ta ekstra hensyn og vær forsiktig

All betaling skjer på vipps i bakken, man betaler ikke på nettsiden

Man registrere seg på forhånd

Anbefaler bruk av votter/hansker og buff

ÅNINGSTIDER:

Lørdag 9/5 – DUGNAD fra 12.00

Søndag 10/5 til onsdag 13.05 – 12.00 til 18.00

Torsdag 14/5 – STENGT

Fredag 15/5 til og med 24/5 – 12.00 til 18.00

HEISKORT

150 kroner

100 kroner for barn tom 11 år

Sesongkortene gjelder fortsatt

Vi har fortsatt masse snø og er stolte over at vi kan holde åpent i mai på NATURSNØ, Lille Gråkallen er et skikkelig snøhøl. Vi gleder oss veldig til å se dere alle igjen og minner om at vi trenger hjelp på dugnaden LØRDAG 9/5 -Velkommen:-)

PÅMELDINGSLINK
Klikk på «registrer deg her» på banneret på toppen

RETNINGSLINJER FOR DELTAKELSE I GRÅKALLPARKEN

Gråkallparken følger anbefalingene fra offentlige myndigheter

Ikke flere enn 20 personer samles i gruppe og fysisk avstand mellom personer må være minst 1 meter

Aktiviteten skal ikke innebære risiko for smittespredning på grunn av bruk av felles utstyr

Personer som ikke får delta i aktivitet i Gråkallparken

Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand.

Personer som ikke følger de instruksjoner Skiklubben gir for utøvelse av aktiviteten.

Gråkallparkens tilrettelegging:

Sikre at deltakere til enhver tid holder minst 1 meter avstand. Ved hjelp av plakater og opplysning ved påmelding og en ansvarlig person på arrangementet

Aktivitet med fysisk kontakt er ikke tillatt.

Voksenperson skal være til stede som kan sørge for at aktiviteten utøves i samsvar med krav og anbefalinger fra offentlige helsemyndigheter

Dersom det skal benyttes toaletter skal det være gode rutiner for hyppig renhold.

Deltakerne skal ikke dele utstyr dersom dette innebærer risiko for smittespredning.

Det skal være gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten, f.eks. god tilgang på Antibac

Aktiviteten skal utøves på en forsiktig og skånsom måte for å unngå skader.

Ved gjennomføring av idrettsarrangementer gjelder følgende:

Inntil 50 personer, forutsatt at det er mulig å holde minst én meter avstand mellom alle som ikke er i samme husstand.

Alle tilstedeværende på et arrangement skal ha enkel tilgang på Atibac eller liknende.

Arrangør har oversikt over hvem som er tilstede ved at deltakerne melder seg på med navn og personalia på forhånd.

Arrangøren har ansvar for at publikum overholder smittevernsbestemmelsene, og kan bortvise publikum ved brudd på disse.

Gråkallparken er en dugnadsdrevet park som ligger i Instruktørbakken bak Lille Gråkallen ved Skistua. Det er en bynær preparert bakke som egner seg godt for både nybegynnere og mer øvede brettkjørere og slalåmkjørere, men det kreves at man har noe erfaring med heis.

Gråkallparken har masse rails, gratis brettutlån, billig heiskort og ikke minst en fantastisk utsikt over marka, Tømmerdalen og byen.

ÅRETS NYHET: VENNEKORTET
Sesongkort som gjelder for deg pluss valgfritt følge gjennom hele vintersesongen. Følget er ikke fastsatt, slik at du kan ha med forskjellige venner når du vil. Gratis +1 er kun gyldig når du selv er tilstede og intensjonen er ikke at man skal ha med samme følge 10 ganger på rad.

Vi i Gråkallparken gleder oss utrolig mye til årets sesong! Det har vært en enorm dugnadsinnsats i høst som har gjort det mulig å gjøre store oppgraderinger i bakken.

NOEN GRUNNER TIL AT DU BØR KJØPE SESONGKORT HOS GRÅKALLPARKEN I ÅR

– Bra og billig park
– Vi fortsetter med GRATIS utlån av snowboard, boots og bindinger. I år kan man også låne vinterklær, hjelm og votter – gratis.
– Dugnadsgjengen har bygd Trondheims fineste utedo
– Åpent 6 dager i uka!
– Gapahuken har fått smørebord, lys og ladestasjon for kamera/tlf.
– Alle rails og features har fått en god runde med pussing, maling og fiksing
– Vi har fått flere PVC-rør og små features, samt nye trerails og andre overraskelser
– Omfattende kvisting av både Høggern og skogen ved heisen.
– Vi har ryddet mange store trær og stokker etter vindfall oppigjennom årene, så nå er det mye ryddigere i alle skogløypene.
– Det er bygd hopp på strategiske plasser
– Vi har mange grunner, men den viktigste er det hyggelige ski og snowboardmiljøet i Trondheim.

Benytt vinteren til å være med i et herlig felleskap, vi sjåast i marka!!

Foto: Chris Baldry