Skikurs for viderekomne

Skøytekurs for viderekomne
Dette kurset er for deg som har skøytet på ski fra tidligere, men som ønsker å få mer effektivitet og flyt i skøytinga. Kurset gir deg en innføring i de tre teknikkene innenfor skøyting: enkeldans, dobbeldans og padling. Etter endt kurs skal du kunne gå mer effektivt på ski og få mer igjen for hvert fraspark.

Medlemmer i Trondhjems Skiklub får 15% rabatt på skikurs.

Klassiskkurs for viderekomne
Du har gått en del på ski tidligere, men ønsker å få en mer effektiv klassiskteknikk og mer ut av hvert stavtak. Vi går igjennom staketeknikk, dobbeltak med fraspark og diagonalgang, og du vil få tett oppfølging og individuelle arbeidsoppgaver.

Medlemmer i Trondhjems Skiklub får 15% rabatt på skikurs.

HvaDatoKlokkeslettStedPris
Skøyting viderekommenOnsdag 3. mars + 10 .mars20:00 - 21:15Granåsen790,-
Skøyting viderekommenOnsdag 27. januar + 10. februar Kurset er avsluttetGranåsen790,-
Klassisk viderekommenOnsdag 3. mars + 10 .mars20:00 - 21:15Granåsen790,-