UTE-trening sommer

Ekte trening utendørs for alle som vil komme i bedre form! Treningen skjer i små grupper og med god avstand.

Rulleskitrening

ER DU RUTINERT PÅ RULLESKI, ELLER ER DU NYBEGYNNER?

Da har vi i Trondhjems Skiklub gleden av å invitere deg til rulleskitreninger med høy kvalitet! Vi har mange kvalifiserte trenere, blant annet Didrik Tønseth som stiller på første økt!

Vi har to ulike treningsgrupper i klassisk stilart:
Aktivgruppa: For deg som kan å gå på rulleski og ønsker å utvikle ferdighetene til å gå raskere på trening og i konkurranse
Nybegynnergruppa: For deg som er relativt fersk på rulleski, men som ønsker å bruke rulleski mer på trening fremover.

Har du aldri prøvd rulleski tidligere? Vi har nybegynnerkurs i samme periode.

PRAKTISK INFORMASJON:
Oppstart 16.09.2020.
Når: Onsdager kl19:00 – 20:15
Hvor: Granåsen Skisenter
5 økter 75 min
Pris: 1000,–
Ta med: Rulleski, skistaver med rulleskipigg, skiskohjelm og hansker

Nybegynner

Dette er gruppen for deg som ønsker å komme i gang med trening på rulleski. Her får du ekstra god oppfølging på hvordan du skal bli trygg på rulleski, samt veiledning på teknikk.

Økt 1 – 16.09: Teknikktrening med Didrik Tønseth
Økt 2 – 23.09: Balanse og teknikk
Økt 3 – 30.09: Teknikk + filming
Økt 4 – 14.10: Teknikk + intervall
Økt 5 – 21.10: Teknikk  + intervall

Aktiv

Denne gruppen er for deg som har erfaring med å gå på rulleski og ønsker å utvikle dine ferdigheter ytterligere. Her får du profesjonell veiledning på teknikk, og effektive intervalløkterI tillegg vil vi komme med tips til trening du kan gjennomføre på egen hånd.

Økt 1 – 16.09: Teknikktrening med Didrik Tønseth
Økt 2 – 23.09: Intervall + filming
Økt 3 – 30.09: Teknikk + Intervall
Økt 4 – 14.10: Intervall
Økt 5 – 21.10: Teknikk + intervall

Meld deg på rulleskitrening her

UTE-Basic 1

Dette tilbudet passer for deg som bruker løping som treningsform. Det legges opp til ulike former for intervalltrening. Vi har dyktige instruktører som kan gi deg god treningsveiledning og grunnleggende innføring i løpeteknikk. Grip fatt i den kompetansen som finnes og lær mer om hvordan du skal utvikle både løpeteknikk og hvordan styre treningen for at den skal bli mest mulig effektiv for deg.

Treninger i høstsesongen:

Sted: Ferista i Fjellseterveien

Varighet: 15. september – 17.november

Dager: Tirsdager

Økter: 10

Tidspunkt: 19.00 – 20.00

Treningsavgift høst: Medlemmer av Trondhjems Skiklub og TOBB: kr. 700,-, ikke-medlemmer kr. 900,-

UTE-Basic 2

Dette tilbudet passer for deg som løper og går i marka og som liker å mosjonere ute. Hver tirsdag legges det opp til en kvalitetsøkt med intervalltrening, løpeteknikk, styrke eller spenst. Økta starter med rolig oppvarming og lengden og intensiteten på intervallene er tilpasset nivået i gruppa. Basic 2 krever ingen spesielle kunnskaper eller at du er i god form fra før, både erfarne mosjonister og nybegynnere får en fullverdig treningsøkt. Bli med oss ut i marka i vår, ekte trening er best utendørs!

Treninger i høstsesongen:

Sted: Ferista i Fjellseterveien

Varighet: 15. september – 17.november

Dager: Tirsdager

Økter: 10

Tidspunkt: 19.00 – 20.00

UTE-kortet

Et tilbud til deg som er medlem av Trondhjems Skiklub. Vi kan anbefale Skiklubbens Ute-kort for de som ønsker å trene med oss hele året. Merk at skikurs og trening på Impulse ikke går under UTE-kortet.

Høst: 25.august – 17.november 2020

Vinter: 12.januar – 16.mars 2020

Vår: 04.mai – 15.juni 2020

Ellers inngår alle ekstraøkter som settes opp dersom vi forlenger barmarkssesongen utover november og desember.

Pris på Ute-kortet er kr. 2900,- For deg som har Ute-kortet, må gå inn på ønsket tilbud for hver sesong, og registrer deg på det tilbudet du ønsker. Merk at rene skikurs og rulleskikurs ikke inngår i Ute-kortet. Ved sykdom eller skade kan Ute-kortet fryses, mot legeerklæring.

Hvem er deltakere i treningsgruppene?

Hos oss trener menn og kvinner i alle aldre sammen. Vi har god erfaring med både aldersblanding og at begge kjønn er representert. Det er et hyggelig og inspirerende treningsmiljø i gruppene.

Hvor går treningene?

I vår og høstsesongen er oppmøte ved Ferista i Fjellseterveien. Treningene starter kl. 19.00. Økta varer i 60 min.