Ute Basic-1

Dette tilbudet passer for deg som bruker løping som treningsform. Det legges opp til ulike former for intervalltrening. Vi har dyktige instruktører som kan gi deg god treningsveiledning og grunnleggende innføring i løpeteknikk. Grip fatt i den kompetansen som finnes og lær mer om hvordan du skal utvikle både løpeteknikk og hvordan styre treningen for at den skal bli mest mulig effektiv for deg.

Treninger i høstsesongen:

Sted: Ferista/Lian

Varighet: 13. oktober – 17.november

Dager: Tirsdager

Økter: 6

Tidspunkt: 19.00 – 20.00

Treningsavgift høst: Medlemmer av Trondhjems Skiklub og TOBB: kr. 450,-, ikke-medlemmer kr. 600,-

Ute Basic-2

Dette tilbudet passer for deg som løper og går i marka og som liker å mosjonere ute. Hver tirsdag legges det opp til en kvalitetsøkt med intervalltrening, løpeteknikk, styrke eller spenst. Økta starter med rolig oppvarming og lengden og intensiteten på intervallene er tilpasset nivået i gruppa. Basic 2 krever ingen spesielle kunnskaper eller at du er i god form fra før, både erfarne mosjonister og nybegynnere får en fullverdig treningsøkt. Bli med oss ut i marka i vår, ekte trening er best utendørs!

Treninger i høstsesongen:

Sted: Ferista/Lian