UTE-trening vinter

Nybegynner

Aktiv

UTE-kortet

Et tilbud til deg som er medlem av Trondhjems Skiklub. Vi kan anbefale Skiklubbens Ute-kort for de som ønsker å trene med oss hele året. Merk at skikurs og trening på Impulse ikke går under UTE-kortet.

Høst: 25.august – 17.november 2020

Vinter: 12.januar – 16.mars 2020

Vår: 04.mai – 15.juni 2020

Ellers inngår alle ekstraøkter som settes opp dersom vi forlenger barmarkssesongen utover november og desember.

Pris på Ute-kortet er kr. 2900,- For deg som har Ute-kortet, må gå inn på ønsket tilbud for hver sesong, og registrer deg på det tilbudet du ønsker. Merk at rene skikurs og rulleskikurs ikke inngår i Ute-kortet. Ved sykdom eller skade kan Ute-kortet fryses, mot legeerklæring.

Hvem er deltakere i treningsgruppene?

Hos oss trener menn og kvinner i alle aldre sammen. Vi har god erfaring med både aldersblanding og at begge kjønn er representert. Det er et hyggelig og inspirerende treningsmiljø i gruppene.

Hvor går treningene?

I vår og høstsesongen er oppmøte ved Ferista i Fjellseterveien. Treningene starter kl. 19.00. Økta varer i 60 min.