Styrketrening

Skiklubbens styrketrening har hovedfokus på trening av kjernemuskulatur og store muskelgrupper, og vi trener uten utstyr. Her vil du få inspirasjon til øvelser og styrkeøkter du kan kjøre på egenhånd senere. Styrketrening er skadeforebyggende, gir god holdning og gjør så du fungerer optimalt i hverdagen og på trening. Skiklubbens styrketrening passer for skiløpere, mosjonister, turgåere og andre som ønsker en sterkere og mer funksjonell kropp. Vi tilpasser øvelsene individuelt, og justerer øvelsene ut fra hvor mye du har trent tidligere.

Praktisk informasjon:

Periode: 21.10.20 – 16.12.20

Tidspunkt: Onsdager kl 20:00 – 21:00

Hvor: Den store treningssalen i det nye Helse- og arenabygget i Granåsen

Ta med egen matte.

Vi har en stor sal til disposisjon på dette tidspunktet, i helt nye lokaler i Granåsen. Her vil det være mulig å holde god avstand til andre deltakere. Vi følger alltid de gjeldende smittevernsanbefalingene, og du skal ikke komme på trening dersom du er syk eller har symptomer på Covid-19.

Pris: 720,- (9 økter)