Åpning av Søndagsturen 26.mai

Søndag 26. mai inviterer vi til åpning av Søndagsturen på Ladestien. Vi markerer åpningen i Ringvebukta ved Sponhuset kl.11.00-14.00. Dette er selve symbolet en ny sesong i Skiklubben. Da trekker vi ut fra marka og ned i fjæra for å prise våren. Vi stiller også i år med både drikke og noe å bite i til turfolket. Vi serverer Kjeldsbergs kaffe, saft og boller fra Bunnpris sitt eget bakeri Kløverbakeriet.

Vi presenterer også i år 12 ulike merkede turer i markaområdene rundt Trondheim i Søndagsturen. Søndagsturen følger samme opplegg som Dagens Løype om vinteren. Et eget hefte beskriver alle sesongens Søndagsturer og angir løypene med enkle kart. Du finner også tips om buss, og parkeringsplass, samt serveringssted. Alle løypene er merket. Vi håper dere har glede og nytte av turene våre.

Medlemmer av Trondhjems Skiklub får heftene for Søndagsturen tilsendt, eller hos Bunnprisbutikkene. Du kan også laste ned heftet her.

Velkommen til Ringvebukta førstkommende søndag. God tur!