Gråkallen Boardgames 2018

Foto: Sigurd Vaagland

Tekst hentet fraGråkallparkens Facebook-arrangement:

Årets råeste helg!! Snowboard, Skolf, Høggern, railjams, Deigen, fest, slush og uendelig med rails, og vettu ka? Heirre e billi!!
300 kronasjer for heiskort hele helgen!

PS: Husk og sjekke ut boardgames-editene i eventen=)

Bakken åpner 12.00 på fredag den 6.april og heisen går til 22.00. Vi drar i gang med opplegg fra ca 17.00 på fredag så flest mulig får det med seg, men fortvil ikke – Kan du ikke på fredag pga jobb så blir det like kult på lørdag:

Heisen går fra 10.00 til 19.00 med masse gøy hele dagen. Det blir etterfest på Bror Bar med smude priser på det meste, kanskje til og med en burger?

Søndag åpner vi 12.00 og kjører heis så lenge det er folk. Det blir skogsløypehøkking i høggern og mye annet kult.

ITJ Å GLÆM:
BAD PLANS er på plass hele helgen for å filme en banger edit fra det som går ned.
Maaasse premier underveis samt en spesiell kvinne og en herre som får litt ekstra oppmerksomhet♥

Takk til alle sponsorer:
Jumpclub, Spise I Trondheim, Session City Syd, Bourbon Rails, wizard.co, Dinosaurs Will Die, Airblaster, Fix Bindings, Gnarly Clothes & Crab Grab.

^^Som du sikkert skjønte – maaasse kule premier;-)

Ta kontakt hvis du lurer på noe:
Håkon – 47 17 51 48
Stian – 41 45 48 51

VIKTIG: Det kommer til å være mye trafikk i park og heis, samt aggressiv kjøring i bakken i forbindelse med konurransene. Derfor anbefaler vi at besøkende som ikke er komfortable med heisen eller ikke har helt kontroll på ski/brett enda heller benytter seg av tilbudet neste helg. Derimot så blir det mye bra kjøring, så publikumstilværelsen er nok en god opplevelse=)