På grunn av utbredelsen av covid-19 har det lenge vært usikkert om vi kan gjennomføre Multisportsuka denne sommeren. Men med nye retningslinjer fra myndighetene og gradvis gjenåpning av samfunnet har vi funnet en modell som gjør at vi kan gjennomføre Multisportsuka, både i uke 26 og uke 33.

Arrangementene vil bli tilpasset dagens forholdsregler for smittespredning slik at aktiviteten blir gjennomført på en trygg og god måte. De aller fleste aktiviteter lar seg gjennomføre med nøye desinfeksjon av lånt utstyr mellom aktivitetene, samt at vi vil ha ekstra bemanning som passer på at alle smitteverntiltak blir opprettholdt. Den største endringen fra tidligere er at frokost- og lunsjservering utgår, og at barna må ha med egen matpakke. Dette betyr også at dagene blir litt kortere fra kl. 9-15. Oppbevaring av bagasje blir ute i telt. Til tross for noen tilpasninger på grunn av dagens situasjon har vi stor tro på at det blir masse god aktivitet på en trygg måte. Gjennomføringen av Multisportsuka er godkjent av Trondheim kommune, men forutsetter at smittespredningen av covid-19 ikke øker.

Påmeldingen til årets Multisportsuke er allerede godt i gang. Vi har fortsatt noen ledige plasser både i uke 26 og 33. Om noen av de som allerede er påmeldt ønsker å melde seg av er fristen for dette tirsdag 26. mai.

Mer detaljert info til våre deltagere kommer nærmere den aktuelle arrangementsluka.

Velkommen til Multisportsuka 2020!

RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE UNDER MULTISPORTSUKA 2020 (Retningslinjer pr. 13.05.20)

Trondhjems Skiklub følger anbefalingene fra offentlige myndigheter:

•  Ikke flere enn anbefalt mengde personer samles i gruppe og fysisk avstand mellom personer må minst være 1 meter
  • Aktiviteten skal ikke innebære risiko for smittespredning på grunn av bruk av felles utstyr

Personer som ikke får delta i aktivitet under Multisportsuka:

• Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand.
  • Personer som ikke følger de instruksjoner Skiklubben gir for utøvelse av aktiviteten.

Trondhjems Skiklub tilrettelegger:

• Sikre at deltakere til enhver tid holder minst 1 meter avstand ved hjelp av ekstra personell, hyppig info og påminnelse og bevisstgjøring i påmelding.
  • Aktivitet med fysisk kontakt er ikke tillatt.
  • Voksenperson skal være til stede som kan sørge for at aktiviteten utøves i samsvar med krav og anbefalinger fra offentlige helsemyndigheter
  • Toaletter skal ha gode rutiner for hyppig renhold
  • Deltakerne skal ikke dele utstyr dersom dette innebærer risiko for smittespredning.
  • Det skal være gode hygienerutiner i forbindelse med aktiviteten, f.eks. god tilgang på Antibac
  • Aktiviteten bør utøves på en forsiktig og skånsom måte for å unngå skader.

Gjennomføring av Multisportsuka forholder seg til følgende:

• Inntil 50 personer, forutsatt at det er mulig å holde minst én meter avstand mellom alle som ikke er i samme husstand.
  • Alle tilstedeværende på Multisportsuka skal ha enkel tilgang på Atibac eller liknende.
  • Trondhjems Skiklub har oversikt over hvem som er tilstede ved at deltakerne melder seg på med navn og personalia på forhånd.
  • Trondhjems Skiklub har ansvar for at publikum overholder smittevernsbestemmelsene, og kan bortvise publikum ved brudd på disse.