fbpx
Kontaktdetaljer

Besøksadresse: Skistua
Åpningstider: Alle dager 0900-1500
Postadresse: Trondhjems Skiklub, Pb 1185 Nyborg, 7420 Trondheim
Telefon: 72 56 03 31
E-post: post@skiklubben.no

Ta gjerne kontakt

Gjensidigestiftelsen med stor pengestøtte til Gråkallparken

Håkon Haslum, Arne Julius Maske og Stian Karlsen.

Håkon Haslum, Arne Julius Maske og Stian Karlsen.

Trondhjems Skiklub ved Gråkallparken fikk en svært hyggelig «førjulsgave».

Under et planleggingsmøte for vinteren 2019 ble drifterne av Gråkallparken, Stian Karlsen og Håkon Haslum, overrasket med en sjekk på hele 299 245 kr. fra Gjensidigestiftelsen.

Gråkallparken er en liten (men stor) park med bakker og ulike elementer som passer for alle. Parken ligger i Instruktørbakken på Lille Gråkallen i Bymarka og har en stor og engasjert dugnadsgjeng. Med manglende utstyr har det gått mye tid og energi for å drive parken, og driftsleder Stian Karlsen har jobbet godt med få på plass en søknad om støtte til Gjensidigestiftelsen. Søknaden nådde helt til topps hos stiftelsen, og parken får nå penger som skal brukes til en beltegående firehjuling, motorsag på teleskopstang, samt syv nye snowboard med bindinger og sko til gratis utlån i parken.

Foto: Sigurd Vaagland

Stian og Håkon synes det var veldig motiverende å få denne pengestøtten, som har mye å si for driften av parken og hva de kan tilby.

– Vi skjønte etter hvert at vi måtte gjøre noe for at det skulle bli litt lettere. Scooteren er et bra verktøy, men det blir tungt og vi kan ikke gjøre alle de tingene vi helst burde. Det er også mange som sier de har lyst til å prøve snowboard, men at det koster for mye. Vi har hatt litt utstyr for utlån, men ikke tilpasset barn eller jenter. Med nye brett som er godt egnet for bakken blir det nå ingen unnskyldning, og mye mer brettglede for de som vil prøve, sier Stian og Håkon.

Arne Julius Maske, representant fra Gjensidigestiftelsen, kunne stolt utlevere sjekken til Stian og Håkon. Han hyller egeninnsatsen og dugnadsånden i Gråkallparken, og understreker at Gjensidigestiftelsen bidrar med økonomisk støtte for å skape et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn, særlig for unge

– I Gråkallparken er det mye frivillighet og egeninnsats, og det skaper jo et samhold der de har noen som kan holde tak i prosjektene. De tilbyr noe for alle aldersgrupper, ulike miljøer og det viser en felles glede for vinteraktiviteter. Det passer stiftelsen og formålet vårt midt i blinken, sier Arne Julius.

I tillegg skal det også kjøpes inn nye langrennsski for barn som kan lånes ut i Gråkallen Skileik og andre arrangement i regi av Trondhjems Skiklub.

Trondhjems Skiklub sender en stor takk til Gjensidigestiftelsen, som gjør det mulig å drifte anlegg som Gråkallparken. Det er mange som får god nytte av dette gjennom hele sesongen!

Les mer om Gråkallparken og deres åpningstider her.

Om Gjensidigestiftelsen:

Gjensidigestiftelsen er Norges største finansstiftelse som ble etablert i 2007. Stiftelsen er største aksjonær i Gjensidige Forsikring ASA med 62,24 % av aksjene. Hvert år deles det ut rundt 200 millioner kroner til allmennyttige prosjekter innen trygghet og helse. Gjensidigestiftelsen bidrar med kompetanse og økonomisk støtte for å skape et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn.

Gjensidigestiftelsen består av 120 tillitsvalgte fordelt på 19 valgkretser. Disse utgjør blant annet lokale gaveutvalg og generalforsamling. De 120 tillitsvalgte utgjør generalforsamlingen og velges av og fra kundemassen til Gjensidige Forsikring.

Gjensidigestiftelsen gir pengestøtte til mange ulike prosjekter, og alle kan søke. Les mer om hvilke innsatsområder de ser etter her.