Gråkallparken Boardgames 4-7.april

Gråkallen Boardgames blir arrangert 4.-7 april i Gråkallparken. Les mer informasjon fra Facebook-arrangementet under:

HOLD BRILLAN, KNYT SKOLISSAN OG STRAM BELTET!!

GRÅKALLPARKEN BOARDGAMES is happening og det skjer fra torsdag 4. april og varer til søndag 7. april.
Edit fra 2018: https://vimeo.com/284783388

Boardgames er den helga i året vi prøver å samle alle råe snowboardkjørere fra nært og fjernt til en helt rå snowboardhelg i Trondheim. Rails du aldri har sett før, en helt usannsynlig park og en stor mengde med god stemning og høkking, det spilles til og med smude tunes du ikke visste du likte;-) Mr og Mrs Boardgames skal kåres, så husk å pakke med en haug med triks i bagen.

Årets Boardgames begynner torsdag 4. april med kjøring fra 14.00 til 22.00. Det fortsetter på fredag og lørdag med kjøring fra 11.00 til 19.00, lørdagskveld blir det afterparty etterfulgt av kjøring på søndag fra 12.00 til sistemann drar. <- Kom og kjør 1 måned på snowboard i løpet av 4 dager!

Chris Baldry er på plass og tar bilder hver dag mens BAD PLANS og Gråkallparken står for videoovervåkning, bring ur tricks!!

OVERNATTING:
Vi huser så mange vi kan og prøver å mobilisere sengeplasser rundt om i snowboardmiljøet i Trondheim. Hør med en venn eller kontakt oss så skal vi få til noe=)

HEISKORT:
Pass for hele Boardgames koster 500,-, mens dagspass koster 150,-. For dere som har sesongkort er arrangementet gratis:-)

BYGGE PARK?
Hvis du vil være med å bygge fra mandag 1. april eller senere så ta kontakt, diggers er sikret gratis overnatting hos oss

Dette blir det fjerde Boardgames som går ned og vi har med oss
Dinosaurs Will Die SnowboardsSession City SydFix Binding Co., Crab Grab, Airblaster USAWizard co.Stinky SocksGnarlyBourbon Rails og JumpClub – Med andre ord en ganske rå gjeng og alot of good prizes:-))

Mer info om afterparty kommer.

Arrangementet er åpent for alle brettkjørere, uansett ferdighet og alder, men forvent høy hastighet i bakken

Hvis du har noen spørsmål er det bare å sende oss en melding på Facebook eller kontakt Håkon (471 75148) eller Stian (41454851).

Boardgames-Animasjon laget av Sigurd Vaagland

For å oppusummere:
En hel haaug med rails, en drøy park, potensiell gratis overnatting og bra musikk? For 500 spenn?? Æ veit ka æ villa gjort, æ villa stukke til trondhjæm