Julegavetips

lysbilde1-1

Julegaver med mening!

Skikurs er en super julegave til alle som liker å gå på ski og vil ha glede av litt opplæring for å kunne bli enda bedre i sporet. Vi tilbyr kurs i både klassisk og skøyting og du kan bestille ved å bruke knappen nederst på siden. Billetten blir umiddelbart sendt til din mailadresse.

Med et medlemskap er man med og støtter det viktige arbeidet Skiklubben gjør i marka og med tilrettelegging av aktiviteter for barn og voksen.

Helgekurs skøyting og helgekurs klassisk

Inkluderer et enkeltmedlemskap og drikkebelte

Beskrivelsen gjelder for begge kurs.

Intensivkurs som går over 3x 90 min, lørdag og søndag. Kurset passer for alle som går litt på ski og som ønsker å få mer rytme og flyt i skigåinga. Kurset gjennomføres med en teoridel, praktisk øving, videoopptak og gjennomgang med teknikkanalyse. Tett oppfølging av instruktør som gir individuelle tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver.

Aktuell helg klassisk kurs: 12.-13.01

Aktuell helg for skøytekurset: 12.-13.01.

Ønsker du å legge ved et gavekort fra Skiklubben?  Du kan laste ned og printe ut gavekortet vårt her

Valgfritt skikurs med enkeltmedlemskap og drikkebelte kun kr. 1500,-

Kjøp julegave

Valgfritt medlemskap