Trondheim Sommerskiskole

Nå kan alle skiglade barn og ungdommer mellom 11-16 år i Trondheim og omegn glede seg til 3 fartsfylte dager under Trondheim Sommerskiskole! Det blir en unik Sommerskiskole med Granåsen som arena for god trening og sosiale aktiviteter. Som en del av Toppidrettsveka kommer Didrik Tønseth, Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo innom Granåsen. De har mange spennende tips i treningsarbeidet!  En treningsøkt sammen med verdens beste skiløpere vil være en opplevelse for livet! Både Skiklubben og Toppidrettsveka har felles mål om å inspirere barn og unge til skiglede, og gjennom dette samarbeidet skal vi bidra til en opplevelsesrik skiskole for alle deltakerne.

Treningsarena

Granåsen er en arena med fantastiske muligheter for trening. Stadion i Granåsen er flott for instruksjon på rulleski. Den nye rulleskiløypa er spennende å ta i bruk og her ligger det an for gode økter på rulleski i begge stilarter.

Løypenettet fra Granåsen er mangfoldig, og her kan man velge alt fra den bløteste myra til de fineste stiene. Impulse Treningssenter ligger i Granåsen og er et naturlig sted for styrketrening og bevegelighet for 13 år og eldre.

Sosiale rammer

Vi har et høyt fokus på å legge til rette for trivsel og inkludering. Alle barn og unge skal bli sett og tatt godt vare på. Vi deler inn i aldersbestemte grupper på 10 deltakere. Hver gruppe har sin instruktør som følger gruppa alle dager. I tillegg vil deltakerne møte flere nye instruktører på de ulike øktene

Vi legger vekt på å skape en god sosial ramme slik at barn og unge skal bli kjent også på tvers av idrettslag/klubber. Det blir felles grilling, og bli-kjent kveld. Måltidene serveres i hoppbygget.

Instruktører

Alle instruktører under Sommerskiskolen er aktive eller tidligere aktive skiløpere. De har erfaring i å instruere barn og unge og har gjennomført trenerkurs.

Elitedag

Deltakerne får trene med verdens beste skiløpere i Granåsen. Senere på dagen i Kvilhaugen opp og med premieutdeling for sommerskiskolen i Midtbyen. En del av tribunen under Toppidrettsveka er reservert for sommerskiskolens deltakere og foreldre.

Skiklubben har noe rulleskiutstyr til utlån.

Deltakeravgift: Kr. 1650,-