PRIS

Deltakeravgift kr. 1650,- pr. person

Inkluderer:

• 6 treningsøkter
  • Arena: Granåsen med rulleskiløypa og utgangspunkt for løping, styrke/bevegelinget på Impulse Granåsen, Midtbyen med Kvilhaugen Opp og premieutdeling i Midtbyen og hoppbygget i Granåsen for måltider og sosiale aktiviteter
  • Didrik Tønseth, Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo kommer innom på ei økt i Granåsen
  • Kvilhaugen opp og premieutdeling for Sommerskiskolen under finalen i Toppidrettsveka i Midtbyen
  • Reservert tribune på Torget for hele familien under finalen i Toppidrettsveka
  • gode instruktører
  • 5 måltider (+frukt/grøntmåltid)
  • Sosial kveld
  • Allsidige aktiviteter for de yngste med skiskyting, myrfotball
  • Deltaker t-skjorte fra Swix

PÅMELDING

Påmeldingen er bindende.

AVMELDING

Eventuell avmelding må skje skriftlig til post@skiklubben.no. Deltakeravgiften refunderes, men Skiklubben beholder 25% av deltakeravgiften. Ved dokumentert sykdom (legeerklæring) kan deltakeravgiften refunderes. Skikubben beholder 10% i administrasjonsgebyr.

Ingen refundering av deltakeravgift ved manglende oppmøte eller ved at deltakere slutter underveis.

ENDRING AV ARRANGEMENTET

Om arrangementet må endres enten ved at enkelte aktiviteter går ut eller at det blir omgjøring av programmet på grunn av værforhold eller andre uforutsette forhold (Force Majeure), refunderes ikke deler av påmeldingsavgiften.