Trondhjems Skiklub inviterer til motbakkeløpet, Trondheims Bratteste, 14. september 2019

Start Nedre Fjellseter parkering
Mål Gråkallen Panorama
Parkering Parkering er i hovedsak på parkeringsplassen ved Lille Gråkallen (200 meter videre fra Skistua) eller på parkeringsplassen ved Øvre Fjellseter og Henriksåsen. Det er ikke tillatt å parkere langs Fjellseterveien og på lukkede områder markert med sperrebånd. Parkering er gratis.
Startnummer Skistua (kafeen) lørdag 14.sept. fra kl. 11.00.

Det vil være mange som skal hente ut startnummer, så beregn god tid før så du slipper stress før start.

Starttider Trimklasse starter i ønsket tidsrom mellom kl. 12.30-13.15. Du velger selv når du vil starte innenfor dette intervallet, trim er uten tid. Det vil bli arrangert fellesstart for trimmere kl. 13.00 (uten tidtaking).

Konkurranseklasse starter i fellesstart kl.13.30 på samme sted. Trimløpere som er i løypa når konkurranseklassen har startet bes ta hensyn.

Påmelding Klikk her!

Påmeldingen er åpen helt fram til 15 minutter før fellesstart i konkurranseklassen kl. 13.30. Vi ser helst at alle deltagere melder seg på senest fredag kveld.

Startkontingent
  • Voksen: kr.200,-
  • Student: kr.100,- (bruk rabattkode STUDENT ved påmelding)
  • Under 16 år: kr. 100,-
  • Trim kr. 50,-

Klasser Damer og menn

• under 12 år (kun trimklassen)
  • 12-15 år
  • 16-19 år
  • 20-29 år
  • 30-39 år
  • 40-49 år
  • 50 +

Premiering
  • Raskeste dame- og herreløper på toppen av Gråkallen i konkurranseklassen vinner premie på verdi kr. 500-, levert av Sportsbua og Løplabbet
  • De 3 beste i hver klasse blir premiert med premier levert av Craft Sportswear, Peak Performance, Egon, med flere.
  • Det er spurtpris sponset av Hoka One One ved Skistua. Her premieres beste løper i hvert kjønn med et par Hoka One One løpesko. Spurtpris er kun for løpere i konkurranseklassen med start kl. 13.30.
  • I tillegg har vi mange uttrekkspremier for både løpere i trim- og konkurranseklassen. Uttrekkspremier blir delt ut mot slutten av premieutdelingen. Uttrekkspremier som ikke blir hentet under utdelingen vil ikke bli trukket på nytt. Man må være tilstede for å få sin premie.
  • Premieutdelingen gjøres umiddelbart etter løpet så fort resultatene er klare og løperne har kommet ned fra Gråkallen. Premieutdelingen er utenfor Skistua.
Drikkestasjon Skistua
Kafe

Toalett

Kafe inne på Skistua

Vi har toalettmuligheter kun ved Skistua. Det er ikke satt opp toalett ved start.

Bagasje Bagasje bli fraktet fra start ved Nedre Fjellseter og til Skistua. Det er viktig at all bagasje som skal fraktes opp til Skistua legges inn i bagasjebilen. Bagasjebilen kjører fra start og opp til Skistua rett etter starten i konkurranseklassen kl. 13.30.
 Vilkår All påmelding foregår via www.trondheims-bratteste.no Betaling må skje innen 3 dager. Alle deltakere blir offentliggjort på internett, både startliste før renn og i resultatlister etter renn. Ved påmelding vil du få oppgitt er KIDnr som må benyttes ved innbetaling, samt en betalingsfrist.Ingen refundering av startkontingent ved manglende oppmøte. Om løpet må avlyses på løpsdagen på grunn av vær- og føreforhold eller andre uforutsette forhold (Force Majeure), beholder arrangør hele startkontingenten. Ved avlysning av løpet en uke i forveien refunderes 50% av startkontingenten.

Deltakere er selv ansvarlig for eventuelt tap av utstyr under løpet.

Bilder fra arrangementet: Påmelding til våre arrangement innebærer samtykke til at eventuelle bilder kan bli lagt ut på våre hjemmesider og brukt i markedsføring som plakater, trykksaker, annonser etc.