Medlemskveld med Oddvar Brå og Thor Gotaas

Vi ønsker medlemmer av Trondhjems Skiklub velkommen til en hyggelig kveld på Skistua sammen med Oddvar Brå og Thor Gotaas. I anledning utgivelse av Thor Gotaas siste bok «Oddvar Brå – et skiløperliv», vil de to prate om en av skisportens lengste karrierer.

Arrangementet er gratis for medlemmer av Trondhjems Skiklub, men vi ønsker påmelding pga. begrensede plasser. Først til mølla prinsippet gjelder. Husk medlemsnr. ved påmelding – dette finner du i medlemskortet på appen Gnist, eller ved å få tilsendt kode når du melder deg på i skjemaet.

Sted: Skistua
Dato: 17.desember kl. 19.00 (dørene åpner 18.30)
Varighet: ca. 2 timer
Parkering: Lille Gråkallen (opp bakken forbi Skistua)

Oddvar Brå:

Langrennsløperen Oddvar Brå (f. 1951) er blant våre største idrettslegender, han brakk staven i VM i Oslo i 1982 og huskes særlig for det. Men han presterte mye mer. Han er to ganger verdensmester, vant verdenscupen sammenlagt to ganger og har seksten norske mesterskap. Hva vet vi egentlig om Oddvar Brå fra Hølonda, bygda i Sør-Trøndelag der han vokste opp som odelsgutt? Boka tar for seg historien om mannen som gikk på ski inn i den norske folkesjela.

Thor Gotaas:

Thor Gotaas (f.1965) er folkeminnegransker, forfatter og foredragsholder. Han har skrevet 31 bøker, deriblant Taterne (2000), På loffen (2001), Først i løypa (2003), Skimakerne (2007), Løping. En verdenshistorie (2008), Ørkenen Sur (2010), Femmila. Skisportens manndomsprøve (2013), Birken (2015), Mitt liv som middels langrennsløper (2016), og Før og etter Wirkola (2017).

Hjertelig velkommen til en skihistorisk kveld med pepperkaker og gløgg.