På tur med Onsdagstrimmen

Hver onsdag hele året arrangeres Onsdagstrimmen, et tilbud for de som ønsker å gå tur i marka sammen med andre, både i kjente og mindre kjente deler. Det er et kostnadsfritt tilbud i regi av Trondhjems Skiklub og Martha Sjølie, der ukas tur blir annonsert på hjemmesida til skiklubben, samt i Adresseavisens Trondheimssider. Tilbudet gjelder for alle, og gruppen består ofte av 40-50 personer. Denne uka gikk turen til Byasetra, og som vanlig var det et flott trimvær. Vi ble med for å lage en liten video av denne herlige gjengen (se lengre ned på siden).

Martha Sjølie har vært med på Onsdagstrimmen i 18 år, og har ledet og koordinert turene de siste årene. Hun finner motivasjonen i å gå på tur i marka sammen med andre.

– Jeg er veldig glad i å gå i marka, og på Onsdagstrimmen går man aldri alene – noe jeg gjorde mye før. Nå er vi en hel gjeng så det er veldig koselig. Det er mange trivelige folk.

Dersom du ønsker å prøve Onsdagstrimmen, er det bare å møte opp til annonsert sted og tid. Følg med på vår hjemmeside.

Les mer om Onsdagstrimmen her

Bli medlem av Trondhjems Skiklub her.