fbpx
Kontaktdetaljer

Besøksadresse: Skistua
Åpningstider: Alle dager 0900-1500
Postadresse: Trondhjems Skiklub, Pb 1185 Nyborg, 7420 Trondheim
Telefon: 72 56 03 31
E-post: post@skiklubben.no

Ta gjerne kontakt

Rulleskikurs for nybegynnere

Rulleski -en god treningsform

Stadig flere mosjonister bruker rulleski som treningsform. Trening på rulleski gir variasjon i treningen, man bruker store muskelgrupper og det er skånsomt for kroppen. Det er også en flott mulighet til å vedlikeholde og forbedre skiteknikken frem mot neste vintersesong.

Rulleskikurs

For mange kan det være en utfordring å mestre rulleskiene i starten og derfor tilbyr Skiklubben rulleskikurs for de som føler seg litt usikker på rulleski.

Kursbeskrivelse, klassisk teknikk:

På kurset lærer du å bremse og svinge. Dette er viktig for sikkerheten når vi ferdes langs veiene på rulleski. Det legges vekt på grunnprinsippene i de ulike klassiskteknikkene slik som: staking, diagonalgang og dobbelttak med fraspark. Etter endt kurs skal du være godt rustet til å gjennomføre en rulleskiøkt på egen hånd.
Hvem passer kurset for?
Instruktøren gir individuelle tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver til den enkelte. Dette gjør at kurset passer for både de som har gått litt på rulleski fra før og de som prøver rulleski for første gang. Granåsen skistadion brukes som teknikkområde og gruppa holdes samlet.

Tidspunkt:  Mandag 3.sept og onsdag 5.sept

Varighet: 2×60 min

Sted: Granåsen

Muligheter for å leie rulleski

Kursavgift: Kr. 800,- for medlemmer og kr. 1100,- for ikke-medlemmer

Påmelding