Sesongkortsalget har åpnet i Gråkallparken

Informasjon fra Gråkallparken:

THE TIME IS NOW 🚨
Sesongkort for 2019-2020 ligger nå ute for salg på denne linken.

Kjøp sesongkort tidlig så gir du oss ressurser til å gjøre bakken og parken best mulig

Priser:

• Sesongkort – 1800,-
  • Medlemskort/dugnadskort – 1500,-
  • Supportkort – 2500,-
  • Vennekortet – 2800,-

Er du medlem i Trondhjems Skiklub eller har deltatt på tre dugnader kan du kjøpe medlemskort, supportkortet er for de som ønsker å bidra litt ekstra:-)

Årets nyhet er VENNEKORTET:
Sesongkort som gjelder for deg pluss valgfritt følge gjennom hele vintersesongen. Følget er ikke fastsatt, slik at du kan ha med forskjellige venner når du vil. Gratis +1 er kun gyldig når du selv er tilstede og intensjonen er ikke at man skal ha med samme følge 10 ganger på rad;-)

Vi gleder oss utrolig mye til årets sesong! Det har vært en enorm dugnadsinnsats i høst som har gjort det mulig å gjøre store oppgraderinger i bakken. Her er noen grunner til at du bør kjøpe sesongkort hos oss i år hehe:

• Bra park
  • Det e bellig
  • Vi fortsetter med GRATIS utlån av snowboard, boots og bindinger. I år kan man også låne vinterklær, hjelm og votter – gratis.
  • Dugnadsgjengen har bygd Trondheims fineste utedo
  • Åpent 6 dager i uka
  • Gapahuken har fått smørebord, lys og ladestasjon for kamera/tlf
  • Alle rails og features har fått en god runde med pussing, maling og fiksing
  • Vi har fått flere PVC-rør og små features, samt nye trerails og andre overraskelser
  • Omfattende kvisting av både Høggern og skogen ved heisen.
  • Vi har ryddet mange store trær og stokker etter vindfall oppigjennom årene, så nå er det mye ryddigere i alle skogløypene.
  • Det er bygd hopp på strategiske plasser
  • Det blir dritbra!

Vi har mange grunner, men den viktigste er det hyggelige ski og snowboardmiljøet i Trondheim. Benytt vinteren til å være med i et herlig felleskap, vi sjåast i marka!!

Her er noen tidligere bilder tatt av Chris Baldry og Sigurd Vaagland: